vrijdag 19 augustus 2022

Natuurlijk Diemen!

 ‘Natuurlijk Diemen!’ is een lokaal groen netwerk van moestuinen, buurttuinen, natuurtuinen en groene buurtinitiatieven. 
Onze ambitie ligt bij het vormgeven van kleinschalige stukjes -eetbare- natuur in de buurt met volop ruimte voor planten, vlinders, vogels en bijen, waardoor Diemen nog mooier wordt. Op sommige plekken ligt het accent op het duurzaam samen verbouwen van lekkere en gezonde groenten, noten en fruit en elders juist bij het wildplukken uit de natuur. 
 
 
Plezier, verbinding, inclusie, kennisdeling, natuurbescherming en -educatie zijn onze speerpunten. Samen lekker in de tuin bezig zijn verbindt, ontspant en is goed voor je gezondheid. Je ontmoet anderen, die ook een passie hebben voor de natuur. Dat maakt het echt leuk.
Doe je ook mee? Maak kennis met ons bij de gemeentemarkt op 10 september! Je kunt ons bereiken op natuurlijkdiemen@gmail.com.
 
Tijdens de gemeentemarkt op 10 september verzorgt groen netwerk ‘Natuurlijk Diemen!’ twee wandelingen door de buurt langs tuinen met sierwaarde en/ of met natuurwaarde.
Aanvang 12.00 en 13.30. Maximaal 15 deelnemers per wandeling. Aanmelden bij de kraam.

Brigitte Kuiper
van buurttuin Carpe Diemen, IVN-er, initiatiefnemer van groen netwerk 'Natuurlijk Diemen!', ontwerper van - eetbare - tuinen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten